opencart-tr aldığı reklamlardan siteyi gezemiyorum

tikkyhaoz

OpenCart-TR
ya bu sağdaki ve soldaki reklamlardan forumu gezemiyorum acaba nasıl kapatılıyor bulamadım lütfen yardım eder misiniz ?

KadiRKY

OpenCart-TR
Web sitesi
www.abdulkadirkaya.com
Reklamlar sanıyorum ki sponsor firmaya ait fakat bu sorun konusunda haklısın. Herkesin ekran çözünürlüğü yüksel olmadığından bir kısım kullanıcı forumu gezerken büyük sıkıntı çekiyor. Yönetici arkadaşların sorunu çözmek için çalışma yapacağından eminiz. Bu durumu dile getirmen çok iyi oldu.

tikkyhaoz

OpenCart-TR
KadiRKY' Alıntı:
Reklamlar sanıyorum ki sponsor firmaya ait fakat bu sorun konusunda haklısın. Herkesin ekran çözünürlüğü yüksel olmadığından bir kısım kullanıcı forumu gezerken büyük sıkıntı çekiyor. Yönetici arkadaşların sorunu çözmek için çalışma yapacağından eminiz. Bu durumu dile getirmen çok iyi oldu.

teşekkür ederim desteğin için...

ilkertunca

OpenCart-TR
bu konuda yazılanları bile sağ ve sol taraftaki reklardan okuyamıyorum.
eğer hosting firmasıyla ilgili sıkıntı varsa bence www.bedavahost.biz adresinden bedava ve ücretsiz hosting alabilirsiniz.
domaininizi kullanıcı adı ve şifrenizi oluşturduktan sonra name serverlarına yönlendirmeniz yeterli. reklem yok ve sınırsız hosting hizmeti veriyorlar. bi forum destek sitesi için fazlasıyla yeterli olur.

KadiRKY

OpenCart-TR
Web sitesi
www.abdulkadirkaya.com
ilkertunca' Alıntı:
bu konuda yazılanları bile sağ ve sol taraftaki reklardan okuyamıyorum.
eğer hosting firmasıyla ilgili sıkıntı varsa bence www.bedavahost.biz adresinden bedava ve ücretsiz hosting alabilirsiniz.
domaininizi kullanıcı adı ve şifrenizi oluşturduktan sonra name serverlarına yönlendirmeniz yeterli. reklem yok ve sınırsız hosting hizmeti veriyorlar. bi forum destek sitesi için fazlasıyla yeterli olur.

Yok hocam bu dediğiniz böyle sistemler için çok çok basit kalır. Ama en azından reklamları gizleme seçeneği olmalıydı. Sanırım unutulmuş bir detay :) Neyse yönetici arkadaşlar bu konuyu gördüğünde değerlendirmeye alacaklardır.

tikkyhaoz

OpenCart-TR
opencart tr gibi bir sitenin ben hosting ile ilgili problem yaşayacağını zannetmem ücretsiz sponsor olacak bir sürü firma olabilir kimse olmasa bende olabilirim. reklamlara kapat butonu eklenmeli bence de tabi yöneticiler daha iyi bilir çözümü bekliyorum...