afroma
Beautiful Girls in your city for night
- Web sitesi
- meettomy.site
Arkadaşlar, son zamanlarda android ve mobil uygulamalarla uğraşırken aklıma birşey geldi. Opencart mobil şekilde uygulanabiliyor, bunun için eklentiler mevcut; ama bunu bir uygulama ile bağlayanı hiç görmedim.
Anroid için bunu yapmak kolay geldi, programlamasında çok sorun olmuyor; ama iOS işletimi yani iPad ve iPhone için bunu bir uygulamaya çevirmek daha zor olacak gibi görünüyor.
Şimdilik yalnızca Android işletim sistemi kullanan tablet cihazları otomatik tanıyacak (yani m.facebook.com gibi) bir mobil görünüm ve yine bu cihazlarda kullanılacak bir uygulama yaparak, opencart sitemi bu şekilde de tanıtmak istiyorum.
Sizce bu fikir nasıl? Sizlerin de fikirlerinizi almak istiyorum, mümkünse...
İyi çalışmalar...
örnek: sahibinden.com , yemeksepeti.com iPhone, iPad, Android uygulaması
Anroid için bunu yapmak kolay geldi, programlamasında çok sorun olmuyor; ama iOS işletimi yani iPad ve iPhone için bunu bir uygulamaya çevirmek daha zor olacak gibi görünüyor.
Şimdilik yalnızca Android işletim sistemi kullanan tablet cihazları otomatik tanıyacak (yani m.facebook.com gibi) bir mobil görünüm ve yine bu cihazlarda kullanılacak bir uygulama yaparak, opencart sitemi bu şekilde de tanıtmak istiyorum.
Sizce bu fikir nasıl? Sizlerin de fikirlerinizi almak istiyorum, mümkünse...
İyi çalışmalar...
örnek: sahibinden.com , yemeksepeti.com iPhone, iPad, Android uygulaması