- Web sitesi
- www.opencart-tr.com
Opencart 1.5.1.3.1 sürümü yayınlanmıştır.
http://www.opencart-tr.com/dosyalar
Bir çok hata düzeltmesinin yanında bazı yeniliklerde eklenmiştir. Vergi sınıflarında bazı değişiklikler yapılması nedeniyle sonradan eklediğiniz ödeme metodlarında veya sipariş toplamlarında hatalar alabilirsiniz. Bunu test ederek söylemiyorum yapılan değişiklikleri göz önünde bulundurarak varsayımda bulunuyorum. Siz yinede test etmeden çalışır durumdaki siteleriniz de denemeyin.
Türkçe tam sürüm kısa süre içinde yayınlanacaktır.
NEW:
Updated the tax system added new functionality to cope with new laws bought about by the US and EU.
Taxes can also be assigned to different customer groups
Added auto complete in the admin for search for products, orders, customers, etc..
Added new payment gateway called Web Payment Software
FIXED:
Added utf-8 helper fucntions so there is no need for mb extension to be installed.
Page speed rendering issue IE
Multi-Store Layout Change not working for second store
http://www.opencart-tr.com/dosyalar
Bir çok hata düzeltmesinin yanında bazı yeniliklerde eklenmiştir. Vergi sınıflarında bazı değişiklikler yapılması nedeniyle sonradan eklediğiniz ödeme metodlarında veya sipariş toplamlarında hatalar alabilirsiniz. Bunu test ederek söylemiyorum yapılan değişiklikleri göz önünde bulundurarak varsayımda bulunuyorum. Siz yinede test etmeden çalışır durumdaki siteleriniz de denemeyin.
Türkçe tam sürüm kısa süre içinde yayınlanacaktır.
NEW:
Updated the tax system added new functionality to cope with new laws bought about by the US and EU.
Taxes can also be assigned to different customer groups
Added auto complete in the admin for search for products, orders, customers, etc..
Added new payment gateway called Web Payment Software
FIXED:
Added utf-8 helper fucntions so there is no need for mb extension to be installed.
Page speed rendering issue IE
Multi-Store Layout Change not working for second store