markaya tıklayınca o markanın kategorileri yada kategorilerde o markaya göre ayrım yapabilirmiyiz?
D djalper OpenCart-TR Katılım 12 Şub 2011 Mesajlar 47 Tepkime puanı 0 Puanları 0 15 Şub 2011 #1 markaya tıklayınca o markanın kategorileri yada kategorilerde o markaya göre ayrım yapabilirmiyiz?
A AliKral OpenCart-TR Katılım 3 Eyl 2010 Mesajlar 40 Tepkime puanı 0 Puanları 6 15 Şub 2011 #2 mesela laptop diye kategori oluşturun. Onun altınada ek kategoriler oluşturun.marka adlarına göre kategori oluşturun.Eklediğiniz ürünüde o kategorideki markaya atayın.
mesela laptop diye kategori oluşturun. Onun altınada ek kategoriler oluşturun.marka adlarına göre kategori oluşturun.Eklediğiniz ürünüde o kategorideki markaya atayın.
D djalper OpenCart-TR Katılım 12 Şub 2011 Mesajlar 47 Tepkime puanı 0 Puanları 0 16 Şub 2011 #3 hocam öyle yapıyorumda cidden çok uzun sürüyo 60 kategori oldu hala açıyorum bıktım vallaha
E enginint OpenCart-TR Katılım 29 Eyl 2011 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 0 18 Eki 2011 #4 bu konuyla ilgili herhangi bir modül henuz yok sanırım 2 saattir forumda arıyorum bulamadım ( not : yeni başlık açamadığımdan buraya yazdım ) tşk
bu konuyla ilgili herhangi bir modül henuz yok sanırım 2 saattir forumda arıyorum bulamadım ( not : yeni başlık açamadığımdan buraya yazdım ) tşk