Kategoriler İnternet Explorerda Kayıyor

Emir Av

OpenCart-TR
Web sitesi
www.rtc.web.tr
Merhaba arkadaşlar,

1.4.9.5 kullanıyorum. Sitenin başka hiç bir yerinde sorun olmamasına rağmen, herhangi bir kategoriye girildiğinde Internet Explorer'da kayma oluyor.

Ürünler yine çıkıyor ama sayfanın ta altında çıkıyor.

Chrome ve Mozilla sorunsuz, sadece IE sıkıntı veriyor.

Nasıl yapsam bilemedim.

Site bu: www.azizogluav.com

ifateknoloji

OpenCart-TR
Benimde yakın zamanda başıma gelmişti, Türkçe dil dosyası bozulduğunda yapabiliyor, tavsiyem şu olacaktır,
kullandığın 1.4.9.5 versiyonunu yeniden indir ve catalog/language/turkish/turkish.php dosyasını yeniden at, düzelmesi lazım.

Düzelmez ise adminler yardımcı olurlar ama mutlaka dene.

GraFiker

OpenCart-TR
Web sitesi
www.ucretsiztemalar.com
İE için ayrı bir css dosyası ekleyerek ya da var olan ie6 ie7 dosyalarını düzenleyerek bu sorunu halledebilirsiniz ama önce sorunun hangi tag larda olduğunu bulmanız lazım

Emir Av

OpenCart-TR
Web sitesi
www.rtc.web.tr
ifateknoloji' Alıntı:
Benimde yakın zamanda başıma gelmişti, Türkçe dil dosyası bozulduğunda yapabiliyor, tavsiyem şu olacaktır,
kullandığın 1.4.9.5 versiyonunu yeniden indir ve catalog/language/turkish/turkish.php dosyasını yeniden at, düzelmesi lazım.

Düzelmez ise adminler yardımcı olurlar ama mutlaka dene.
Denedim kardeşim ama olmadı. Yine de çok çok teşekkür ederim çok sağol..:angel:
GraFiker' Alıntı:
İE için ayrı bir css dosyası ekleyerek ya da var olan ie6 ie7 dosyalarını düzenleyerek bu sorunu halledebilirsiniz ama önce sorunun hangi tag larda olduğunu bulmanız lazım
İşte bu çok zahmetli bi iş.. Acaba başına gelenler olduysa, belki yukarıdaki arkadaşın dediği gibi çok basit bir çözümü vardır diye açtım konuyu.

admin

Administrator
Yönetici
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Bu temayı standart haliyle kurun. Aynı sorun olacak mı ona göre bakalım. Eklediğiniz resim açıklama vb nedeniyle oluyor olabilir.

vahapay

OpenCart-TR
Web sitesi
cagrigumus.com
Arkadaslar benımde aynı sorunum var halleden arkadaslar nasıl yaptıklarını paylasabılırlermı acaba forumun bı cok yerıne baktım ama cozum bulamadım yardımcı olursanız sevınırım

mavici

OpenCart-TR
kimse yardım etmiyor sorunu çözenlerde birdaha uğramıyor buraya