E ticaret icin gerekli işlemler

aytech

OpenCart-TR
Merhaba open cart konusunda yeniyim normalde wp siteler yapiyorum firmaya bir iş geldi

1-E ticaret sistesi acmak için gerekli belgeler zorunluluklar nelerdir
2-Pos sistemlerini nerden temin edebilirim
3-Tahmini toplam maliyet ne olur

KadiRKY

OpenCart-TR
Web sitesi
www.abdulkadirkaya.com
Şöyle bir açıklama umarım yararlı olur. Sanal pos alabilmen için öncelikle anlaşmalı bankaya giderek web sitende bulunması gereken şeylerin listesini alabilirsin. Satış sözleşmesi, güvenlik sertifikası vs. vs. bir sürü zorunluluklar var. Forum içerisinde sanal pos modülü mevcut arama kısmından temin edebilirsiniz. Maliyete gelince. Güvenlik Sertifikası , Sanal Pos için bankanın alacağı ücret , Eğer ücretli alırsan Sanal pos modülünün ücreti vs. bunların fiyatlarına bakarak az çok tahmin yapabilirsin. Kabataslak bir açıklama oldu cepten yazıyorum kusura bakma yeterli gelmezse açıklama diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır.

aytech

OpenCart-TR
KadiRKY' Alıntı:
Şöyle bir açıklama umarım yararlı olur. Sanal pos alabilmen için öncelikle anlaşmalı bankaya giderek web sitende bulunması gereken şeylerin listesini alabilirsin. Satış sözleşmesi, güvenlik sertifikası vs. vs. bir sürü zorunluluklar var. Forum içerisinde sanal pos modülü mevcut arama kısmından temin edebilirsiniz. Maliyete gelince. Güvenlik Sertifikası , Sanal Pos için bankanın alacağı ücret , Eğer ücretli alırsan Sanal pos modülünün ücreti vs. bunların fiyatlarına bakarak az çok tahmin yapabilirsin. Kabataslak bir açıklama oldu cepten yazıyorum kusura bakma yeterli gelmezse açıklama diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Bilgilendirdiğin için teşekkürler.Diğer arkadaşlarında fikrini bekliyorum :)

aritmacihazlari

OpenCart-TR
Web sitesi
www.aritma-cihazlari.com
E Ticaret web site yayını

Satış yapmak: Bir alan adı ve sistem kurulmalı, vergi konusunda şahıs firması ise sorun olmayacaktır. Bir muhasebe bürosu gerekli evraklarınızın takibini yapabilir.

Şirket, home ofis: Şirketiniz yok ise home ofis üzerinden yapabilirim yakın zamanda kullanılamayacak bir ticari faaliyet olacaktır. Bir E-ticaret sitesi domain, sunucu, yazılım ve ticari belge karşılığı faaliyet gösterecek bir oluşumdur.

E-fatura yeterlimidir: E-fatura kıymetli bir evrak değildir, T.C. kanunları ile ticari faaliyetler hakkında bilgilendirmeler gerekli bakanlık sitelerinde mevcuttur.

Sanal pos alımı yazar kasa alımını gerektirirmi: Sanal pos cihazı banka tarafından size verilecek bir CİHAZDIR. Gerekli şirket evraklarınız incelenecek ve uygunluğu onaylanırsa tarafınıza kayıt edilecek bir cihaz kullanımınız için getirilecektir.

En ucuz sanal pos: Bankalar ticari ilişkileri hakkında bir çok alanda yenilik, güncelleme, kampanyalar yapmaktalar. Bu noktada araştırıcı olmak SİZE ÖZEL TEKLİFİ UYGUN BANKADAN almak durumunuz olacaktır. Size verilen şartlar ben için farklı olabilmektedir. Bu banka ile bağınıza göre değişiklik arzedecektir.

Bunlar dışında güvenilirlik, 18 yaş üzeri satış, fatura, sattığınız ürün ayıbı olmaması, kargo firması, destek takımına ihtiyaç olacaktır.

Bu site gerekli teknik desteği PAYLAŞIM OLARAK BİZLERE VERMEKTEDİR, Teşekkürler.

esedun

OpenCart-TR
1-E ticaret sistesi acmak için gerekli belgeler zorunluluklar nelerdir
ben sadece kafan netleşsin diye bu soruna cevap vereceğim ki diğerlerini arkadaşlar çok güzel anlatmışlar

e-ticaret sitesini evde işi gücü olmayan ortaokul öğrencisi bile açabilir hiç bir şartı şurtu yoktur domain hosting hariç

Ama iş Ödeme Kısmına gelince ortaokul derecesi yetmiyor tabikide birsanal pos alabilecek kadar derecesi olan şahıs firması gerekmekte çünkü kendim için diyorum yapı kredi den sanal post alırken kriter araştırması yaptılar

Ama yok arkadaş ben paypal kurarım yada v.s ortak ödeme sistemleri kredi kartın yada banka hesap numaran olsun yeter ticari bir araştırman olmaz

ben biraz mahalle ağızı ile anlattım samimi olmak adına