Bu Temayı Türkçe yapmak mümkün mü ?

wescam

OpenCart-TR
Katılım
18 Kas 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar merhabalar. Opencart olayında yeniyim. Araştırırken bu temayı buldum arayüzü ve özellikleri muhteşem. Bu temanın arayüzünü Türkçeleştirmek mümkünmü acaba ona göre satın alacağım.

Tema: http://themeforest.net/item/transformer-responsive-prestashop-theme/full_screen_preview/5095795

Saygılarımla.

Bu arada Regular License 69 $, Extended License ise 3450 $ gözüküyor. Benim 69 $ olanını almak yeterlimi acaba arkadaşlar ?
 

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
Katılım
14 Tem 2010
Mesajlar
826
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Konum
İzmir
Yurt dışı tasarımları alınırken, Müşteri yorumları, Satıcı profili incelenmelidir. teknik durumlarda yeterli desteğin sağlanabilmesi ve müşterinin mağdur olmaması için.

Dil çevirisi herzaman kolay olmamakla birlikte ek bütçe gerektirebilir. Yazılımcı bu konularda destek sağlamıyorsa mutlaka bir bilene danışılmalıdır.

tasarım almadan önce mutlaka profesyonel bir çözüm ortağı ile anlaşmaya çalışınız.

iletişime geçerseniz size bu konularda anahtar teslim fiyat teklifi verebiliriz. Saygılarımla.
 

Tigruden

OpenCart-TR
Katılım
5 Eki 2011
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
themeforestin temaları genellikle sağlamdır. Zamanında ekmeğini yemişliğim var. Kodlamaları her zaman temizdir aksi taktirde envato direk reddediyor temayı çünkü. Türkçe dil desteğine gelirsek yaşayacağın tek problem kullanılan fontların türkçe desteklememesi olur. onu da style.css üstünden fonrları değiştirerek düzeltebilirsin. ama eski orjinalliği ne kadar kalır o konuda garanti veremem.
 

gezgins

OpenCart-TR
Katılım
4 Mar 2013
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Temanın nesinde Türkçe karakter problemi yaşayacaksınki.. Fonttan kaynaklı Türkçe karakterleri farklı gösterir sadece.. Tigruden arkadaşın dediği gibi fontu arial vb ile değiştirirsen hiçbir sıkıntı çıkmaz.. Support konusuna gelince Themeforestte bu tür bir sıkıntı yaşamazsın..
 
Üst