Merhaba, Anasayafayı ürün sayfası görünümünde kullanabiliyor muyuz?
M manyakuzayli OpenCart-TR Katılım 20 Eki 2011 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 6 Nis 2012 #1 Merhaba, Anasayafayı ürün sayfası görünümünde kullanabiliyor muyuz?
muzorotti OpenCart-TR Katılım 28 May 2011 Mesajlar 308 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Konum istanbul 6 Nis 2012 #2 eğer tek bir ürün gösterecekseniz veya tanıtacaksanız modüllerden hiçbirini anasayfa için açmazsınız genel ayarlardan hoş geldiniz mesajı bölümünde istediğiniz gibi bir sayfa hazırlayabilirsiniz
eğer tek bir ürün gösterecekseniz veya tanıtacaksanız modüllerden hiçbirini anasayfa için açmazsınız genel ayarlardan hoş geldiniz mesajı bölümünde istediğiniz gibi bir sayfa hazırlayabilirsiniz
M manyakuzayli OpenCart-TR Katılım 20 Eki 2011 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 6 Nis 2012 #3 tam bir ürün sayfası şeklinde hoşgeldiniz sayfası hazırlamak çok kolay olmasa gerek
D DrGandalf OpenCart-TR Katılım 14 Kas 2011 Mesajlar 88 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 54 7 Nis 2012 #4 Admin panelinizden bir bölüm oluşturarak genel mağaza ayarlarınızın varsayılan sayfasınıda bu sayfa göstererek yapabilirsiniz sanıyorum.
Admin panelinizden bir bölüm oluşturarak genel mağaza ayarlarınızın varsayılan sayfasınıda bu sayfa göstererek yapabilirsiniz sanıyorum.
W webmaster53 OpenCart-TR Katılım 8 Kas 2010 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 0 20 Şub 2013 #5 hocam naptın çözebildin mi? DrGandalf arkadaşın dediğini yaptım olmadı.