altinpati.com yenilendi umarım beğenirsiniz siteye erişmek için lütfen tıklayınız.
tolga35 OpenCart-TR Katılım 28 Mar 2010 Mesajlar 185 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Konum izmir 29 May 2011 #1 altinpati.com yenilendi umarım beğenirsiniz siteye erişmek için lütfen tıklayınız.
TECHNOLOG OpenCart-TR Katılım 4 May 2010 Mesajlar 641 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Konum Peygamberler Şehri Web sitesi www.edessaweb.com 30 May 2011 #2 renkler daha uyumlu olmuş, ama sitenizi farklı kılacak bir çalışma ben göremedim.
resif OpenCart-TR Katılım 4 Şub 2011 Mesajlar 66 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Konum istanbul 30 May 2011 #3 Arkaplan ile menüde kullandığınız renklerin farklı olması görsellik açısından daha iyi olurdu ve üst menü amatör bir site havası veriyor onuda değiştirmenizi tavsiye ederim , iyi çalışmalar.
Arkaplan ile menüde kullandığınız renklerin farklı olması görsellik açısından daha iyi olurdu ve üst menü amatör bir site havası veriyor onuda değiştirmenizi tavsiye ederim , iyi çalışmalar.
H hipokondriyak OpenCart-TR Katılım 7 Haz 2011 Mesajlar 70 Tepkime puanı 0 Puanları 0 14 Haz 2011 #4 calısma fena degıl bende yenı başladım opencart a presta bır temanın ust menusunu kullandım petshop.aduclup.com fakat bağlantı modüllerin, teker teker girmek gerekiyor
calısma fena degıl bende yenı başladım opencart a presta bır temanın ust menusunu kullandım petshop.aduclup.com fakat bağlantı modüllerin, teker teker girmek gerekiyor
yajinn OpenCart-TR Katılım 29 Nis 2011 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Web sitesi www.yajinn.com 17 Haz 2011 #5 güzel olmuş eline sağlık altta "DeSinGeR" yanlış olmuş hocam