Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açılır Kategori Menü - Popup Category - Sidebar Menu
Kullandığınız seo kelimeleri eşsiz olmalı yani bir üründe kategori vs kullandığınız seo kelimesi başka bir yerde kullanmamalısınız.
Seo ile ilgili diğer sorularınızı seo konusu altında sorunuz.
menunun css dosyasına bakın ..
oynama yaptıysanız css dosyasını yeniden yükleyin..
yada kurduğunuz baska bir modül yada eklentinin css ind aynı isimde css tag i var ise çakışabilir..
ilk aklıma gelen olabilecek sebebler bunlar
ayrıca div taglerinden acık kalan da olabilir..
.. selametle..
arkadaslar transparant olayını ben yapamadım acılır kategori flashın altında kalıyor.üstatların dediği home.tpl dosyasında so.addParam("wmode", "transparent");
kodu eklenecek home.tpl dosyasında so.addParam kodunu bulamadım bide mirac hocamın dediği gibi flah gözükmesi için bir kod vardı adminden kaynak tıklayıp eklenicekti o kodun yanına so.addParam("wmode", "transparent");
kodunu ekledim ama yine olmadı yardım edermisiniz
Bu Menü Sağa Açılır olarak tasarlanmış Bu menüyü aşağı doğru akordion gibi açılır yapabilirmiyiz Yapıla biliyorsa hangi dosyadan yapılır ben uğraştım beceremedim bilen üstad'lar yardımcı olursa sevinirim
Bu Menü Sağa Açılır olarak tasarlanmış Bu menüyü aşağı doğru akordion gibi açılır yapabilirmiyiz Yapıla biliyorsa hangi dosyadan yapılır ben uğraştım beceremedim bilen üstad'lar yardımcı olursa sevinirim
Selam arkadaslar ;
Bu menüyü kurdum, gayet güzel calisiyor fakat bunu kurup aktif ettigimden beri, sitede güvenli olmayan kaynaklar var. vs.. diye bir rapor aliyorum. Bunun ne oldugunu veya olabilecegini bilen varmi acaba ?
arkadaslar özür dileyerek buraya yazıyorum aradım ama sanırım bulamayacağım konu acmayada yetkim olmadıgı içinde açamadım burda sorayım bari ben kategoriler modülü gibi bir modül daha kurmak istiyorum baska amaclı kullanacam bunu nasıl becerebilirm yada ne biliyim bilgiler modülü gibi bir modül de olabilr ne biliyim yazılar gibi bişi olabilir şifalı bitkilerin tek tek faydalarını yazacam acılır kategoriler en mantıklısı die düşünüyorum bana yardım eebilecek biri olabilirmi acaba şimdiden tesekkurler
mirac hocam ben bu modülü biraz daha geliştirmeye karar verdim ama ne yaptıysam istediğim gibi olmadı menüde alt kategorilerin resmini çekmek istiyroum ve üzerine gelince kategori adıyla beraber resmin gelmesini istiyorum bi türlü beceremedim sürekli hata alıyorum yardımcı olabilirmisiniz
hocam reismleri çektim resim olmayan kategorilerede default resmi çektim yanlız ana kategorilerede ekliyo default resmi ana kategorilerdeki resimleri göstermek istemiyroum bunu nasıl yapabilirim
o sorunuda çözdüm hocam ilgilenmenize gerek kalmadı sevdim bu opencartı kendime özel bi e-ticaret scripti yazacaktım ama opencartı gördükten sonra bu düşüncemden vaz geçtim
tekrar bi sorunla karşılaştım bugün bitirmem lazım siteyi sorunum şu css leri düzenledim kendi temama göre ürün resimlerini açılır menüde alt kategorilere çektim ama bu alt kategoriye bi çerçeve atamam lazım alt kategori sırasına göre büyüyüp küçülmesi lazım nereye koymam lazım çerçeve kodunu
Miraç Kardeşim ekledim çok güzel eline sağlık. Fakat Benim Bir Sorunum var Kategoriler Sağa Doğru Açılırken Anasayfadaki Sliderimin altında Kalıyor. ( 1.4.7 Kullanıyorum) ( Slider : CU3ER )
Bu konuda yardım edebilecek kimse varmı ?
arkadaslar bilgiler kısmı gibi bir kısım olsa sadece bilgi vermek amaçlı oda aynı zamanda acılır menu olsa sadece oraya özgün yazı yazsak aynı zamanda seo da yapar böyle bir ayrı bir menu mevcutmudur acaba çok seymi istiyom yoksa