Üyelik Formundaki Karakter Uzunluğunu Değiştirmek

sekhil

OpenCart-TR
Merhaba Arkadaşlar,

Üyelik Formundaki karakter uzunlukluklarından kastım mesela adres 1 satırına max. 128 karakter girilebiliyor..

ben bunu ve diğer bazılarının yazı karakteri uzunluğunu değiştirmek istiyorum mesela 200 yapmak istiyorum.

Gerekli dosyalarda buluyorum değişitriyorum..buraya kadar herşey tamam fakat admin panelimde ve kullanıcının kendi sayfasında halâ 128 karakter olarak görüyorum yani ben 200 karakter yazıyorum kabul ediyor fakat panelden bakınca 128 karakter olarak çıkıyor haliyle diğer yazdıklarım siliniyor/çıkmıyor.

Şimdiden teşekkürler..

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
Merhaba.. bu düzenlemeler aynı dosyada aynı değer için bir yerde degil bir kaç yerde var hepsini düzenlemlisiniz ayrıca veritabanınız da ilgili tablolardaki karekter sayısını düzenlemeniz gerekir..ve ayrıca aynı bilgi için.. misafir alışverşi için ayrı üyelik için ayrı dosyaları editlemniz gerekebilir.. selametle..

sekhil

OpenCart-TR
ben gerekli tüm yerlerde değişiklikleri yaptım mysql e De baktım fakat bulamadım..şimdi biraz mysql üzerinde de çalışıcam

yalnız bir şey kafama takıldı

"misafir alışverşi için ayrı üyelik için ayrı dosyaları editlemniz gerekebilir"

demişsiniz. bunu sürekli olarak mı tekrarlamam gerekecek anlayamadım tam

osdem66

OpenCart-TR
Web sitesi
opencart-themes.org
sekhil' Alıntı:
ben gerekli tüm yerlerde değişiklikleri yaptım mysql e De baktım fakat bulamadım..şimdi biraz mysql üzerinde de çalışıcam

yalnız bir şey kafama takıldı

"misafir alışverşi için ayrı üyelik için ayrı dosyaları editlemniz gerekebilir"

demişsiniz. bunu sürekli olarak mı tekrarlamam gerekecek anlayamadım tam
Siz benim ne demek sitedigimi anlammışsınız ama bende sizinkini anlamadım bunu sürekli tekrarlamak nasıl yani? üyelik te ve misafir alışverişte kullanılan bu dosyalar dan ortak olanda var ayrı olaanda var tema ve controller içindeki account ve checkout klasörleri içindeki dosyalara bakarsanız ne demek sitedigimi anlarsınız.. misafir alış verişi ile üyelik için kullanılan dosyalardan bazıları farklı.. dolayısı ile üyelikte ki bilgileri düzenlemeniz misafir alışverişi yapan bir müşterinin girdigi bilgileri yada misafir alış veriş dosyalarında yaptıgınız bir düzenleme üyelik ile ilgili dosyaları etkilemez...