meliha
OpenCart-TR
- Web sitesi
- www.aciksepet.com
Merhabalar,
1.5.2.1 sürümünü kullanırken vahim bir hata sonucu ana dizini komple silip sil baştan kurulum yapmak zorunda kaldım.Bu sefer 1.5.4.1 yükledim ve siteyi kurdum.herşey olağan gözükürken ürün iade sayfasında;telefon kısmında,
Notice: Undefined variable: entry_telephone in /home/xxxxxxxxx/public_html/catalog/view/theme/default/template/account/return_form.tpl on line 38
ve ürün adı kısmında;
Notice: Undefined variable: entry_product in /home/xxxxxxxxx/public_html/catalog/view/theme/default/template/account/return_form.tpl on line 62
hataları çıkıyor.
dil dosyalarına,model dosyasına,kontroller dosyasına baktığım halde bir türlü bulamadım,
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
https://www.melclup.com/index.php?route=account/return/insert
Sitede RapidSSL ücretli kurulu
tema default
sürüm 1.5.4.1
dil dosyaları yüklendi
succes.php güncellendi
extra modüller:
yeni türk lirası
limitsiz html modül
rollover image
vqmod
1.5.2.1 sürümünü kullanırken vahim bir hata sonucu ana dizini komple silip sil baştan kurulum yapmak zorunda kaldım.Bu sefer 1.5.4.1 yükledim ve siteyi kurdum.herşey olağan gözükürken ürün iade sayfasında;telefon kısmında,
Notice: Undefined variable: entry_telephone in /home/xxxxxxxxx/public_html/catalog/view/theme/default/template/account/return_form.tpl on line 38
ve ürün adı kısmında;
Notice: Undefined variable: entry_product in /home/xxxxxxxxx/public_html/catalog/view/theme/default/template/account/return_form.tpl on line 62
hataları çıkıyor.
dil dosyalarına,model dosyasına,kontroller dosyasına baktığım halde bir türlü bulamadım,
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
https://www.melclup.com/index.php?route=account/return/insert
Sitede RapidSSL ücretli kurulu
tema default
sürüm 1.5.4.1
dil dosyaları yüklendi
succes.php güncellendi
extra modüller:
yeni türk lirası
limitsiz html modül
rollover image
vqmod