SSL Şifreleme Anahtarı

Tugce34

OpenCart-TR
Arkadaşlar merhaba artık kafayı yemek üzereyim forumda araştırdım ancak sornuma yanıt bulamadığım için bu soruyu ayrı olarak soruyorum belki başla arkadaşlarda yaşar diye.

SSL serfitikamı aldım domaine kurulumu gerçekleştirdim , config.php ayarlarınıda yaptım ancak sunucu sekmesindeki şifreleme anahtarı bölümüne hangi kodu yapıştıracağımı bilmiyorum ssl.key dosyasındaki kodu yapıştırıyorum 32 karakter arasında olması gerekmektedir diyor. Bu kodu nerden temin edeceğim yoksa CSR kodunun ilk 32 hanesini mi yazacağım lütfen yardım edin.

kimse yok mu yardım edecek :(

Tugce34

OpenCart-TR
Gökhan TAYLAN' Alıntı:
Private Key , Yapıştırmanız yeterli olacaktır.

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Private key'den kastınız nedir ? Bende ki anahtarların hepsi 32 karakterden fazla. Lütfen biraz daha açıklayıcı olur musunuz... çok sağolun.

Gökhan TAYLAN

OpenCart-TR
Private Key , Özel Şifreleme : 6 karakter , 9 karakter , 32 karakter ne yazdığınızın bir önemi yoktur .
genel şifreleme alanıdır. SSL Kurulumu ile bir alakası yoktur. Yüklenen dosyaların belirli bir cryptoya göre şifrelenmesi sağlanır. opencart kodlarında birçok alanda mevcuttur.

SSL kurulumu ile sorun yaşıyor iseniz bizimle iletişime geçiniz.

Tugce34' Alıntı:
Gökhan TAYLAN' Alıntı:
Private Key , Yapıştırmanız yeterli olacaktır.

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Private key'den kastınız nedir ? Bende ki anahtarların hepsi 32 karakterden fazla. Lütfen biraz daha açıklayıcı olur musunuz... çok sağolun.

Tugce34

OpenCart-TR
Çok teşekkür ederim bunu öğrenmek beni mutlu etti. Ben SSL ile alakası olduğunu sanıyorum o yüzden sürekli deniyorum. Gökhan bey teşekkürler.