Resim Yüklemeyi site içine taşımada sorun

redi_red

OpenCart-TR
arkadaşlar resim yükleme uploadı adminpanelden site içine taşıdım pencere açılıyor butonlar falan görünüyor ama çalışmıyor. filemaneger ile ilgili bütün dosyaları taşıdım ama bi yerde bi hata var bulamadım. resimleri göstermiyor ve butonlar çalışmıyor. bu butonları çalıştıran dosyanın nerede olduğunu bilen varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim.

buda ekran çıktısı burası admin panel değil.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    30.1 KB · Görüntüleme: 16

attilla

OpenCart-TR
adresi yazarsan kontrol eder sana bilgi veririm ama önce CHMOD yetkilerini bir kontrol et derim olmadı gönder site ve hosting bilgilerini düzeltirim.

kymophobia

OpenCart-TR
Mantıken, sadece dosyaları taşımakla ilgili bir şey olmamalı.
Sonuçta admin yetkileri ile dosya yükleniyor. Sistemin o seviyede bir güvenliğe izin vermesi mantıklı değil gibi yapsan bile?

redi_red

OpenCart-TR
adres veremeyeceğim maalesef localde çalışıyorum. kymophobia bende aslında onu merak ediyodum bu yetkileri düzenleyip kullanıcılara da bu yetkiyi verebileceeğimiz bi yer olmalı onu bulmak lazım araştırmaya devam ediyorum bulursam buradan da yazarım bilen arkadaşlar da emeğini esirgemez inş. :)

sorunu çözdüm arkadaşlar yetkilerle ilgisi yokmuş sorun çok basitmiş. filemanager.tpl dosyasının ilk satırlarındaki .js dosyalarının yerlerini düzenleyince çalıştı. bu tip bir şey kullanan olurmu bilmem ama belki birine faydası olur. ürünlere üye fotoğrafı ekletmek isteyen arkadaşlar kullanabilir. filemanager ile ilgili dosyaları admin klasöründen catalog kalsöründe uygun yerlere kopyalıyoruz (nerden aldıysak aynı yere admin/model'den aldıysak Catalog/model'e gibi) tpl dosyasındaki js dosyalarının yollarını düzeltiyoruz ve müşteriler ürünlere resim ekleyebiliyor. tabii bunu ürün sayfasında nereye yerleşeceği de tasarımınıza kalmış.