resim klasörlerim görünmüyor

socak

OpenCart-TR
merhabalar arkadaşlar web sitemin yedeğini alıp tekrar yükleme yaptım yükleme yaptıkdan sonra herşey normal site takır takır çalışıyor ama ürünler bölümünden yeni ürün ekleme yaptığımda resim eklemek istediğimde malesef resim gözata tıkladığımda image klasörünün altındaki data cache/data klasörleri ftp de olmasına rağmen orda malesef görünmüyor oyüzdende foto yükliyemiyorum bunun sebebi nedir aceba?

Ekli dosyalar

• demo.jpg
    demo.jpg
    83.8 KB · Görüntüleme: 5

tasarimcenter

OpenCart-TR
Web sitesi
www.tasarimcenter.com
resim klasörünüzde bulunan resimlerin ismini kontrol ediniz. örnek.jpg adından türkçe karakter resim yerine ornek.jpg şeklinde isim belirtiniz genelde image klasöründeki resimlerin görüntülenememe sebebi bundandır

socak

OpenCart-TR
kontrol ettim üstad ama benimki öyle bişi değil tüm tr isimli resimleri değiştirdim hiçbir sıkıntı yok yüklediğim resimler alanda gözükmüyor yane ekledğim alanda çıkmıyor diyelimki xxx.jpg resim ekledim ekledigim dosyada çıkmıyor resim yeni dosya eklemede yapmıyor şaşırdım kaldım

Ekli dosyalar

• demo1.jpg
    demo1.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 3

casperkip

OpenCart-TR
Web sitesi
www.gokhanbayraktar.com.tr
Merhabalar

Resim başarılı olarak yüklendi mesajı alıyormusunuz.?Evet ise Ftp ye bağlanıp resmin yüklendiğini kontrol edin.Yüklenmiş ise tasarımcenter arkadaşın dediği gibi tr karakterli resimleri tekrar kontrol edin.data klasörü içindeki index.html dosyasını silerek tekrar kontrol edin.Ama büyük ihtimalle tr karakter hatasıdır.Kolay gelsin

socak

OpenCart-TR
evet ediğiniz gibi oldu tüm dosyanın içindeki resimleri silince yükeleme yapıyor tr karakter varmış biçok resimde onları düzeltince düzeldi ilgi ve alakanıza tşk ederim iyi çalışmalar dilerim.