Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kart ile ödeme şeklinde Payu mu ? Yoksa Tek Banka mı ?
Merhaba arkadaşlar kredi kartı ile alışveriş yapılabilmesi için entegre yapacağım fakat karar veremedim sizce payu mu ? yoksa tek banka ile anlaşıpta mı yapmak ?
Bence payu kullanabilirsiniz son zamanlarda çok popüler bir hizmet haline geldi. İçerisinde tüm bankalarda mevcut. Siz uğraşmıyorsunuz onlar uğraşıyor ayrıca tüm problemlerle
Bence payu kullanabilirsiniz son zamanlarda çok popüler bir hizmet haline geldi. İçerisinde tüm bankalarda mevcut. Siz uğraşmıyorsunuz onlar uğraşıyor ayrıca tüm problemlerle
Evet baya şikayetlerde duymuştum hakklarında bir türlü karar veremedim çok yakında aktif edeceğim ikisinden birinide Payu modülünde 6 banka için taksit olması avantaj bilmiyorum gerçekten kafam karışık herkes farklı farklı konuşuyor.İki yazılımıda entegre ettim şu ana kadar diğer arkadaşlarda katılırsa buraya sebepleri ile beraber söylerlerse seviniriz.